Dedek mraz

Dedek mraz je danes razveselil člane Sožitja in v živo zapel Evi za rojstni dan

Za člane društva Sožitje Mežiške doline vodstvo vsako leto organizira srečanje z dedkom Mrazom in seveda obdaritev, skupaj pa tudi zaplešejo in zapojejo. Ampak letos to seveda ni bilo mogoče. Da pa so jim vsaj malo popestrili praznike, jim je dedek Mraz darila dostavil po domovih. Seveda ob upoštevanju vseh zaščitnih ukrepov. Obiskal je 68 uporabnikov po domovih, 40 pa jih je darila prejelo v CUDV Črna na Koroškem.

Preberi »

Do prazničnega darila kar iz domačega naslonjača

V trgovini Vozički.net so praznični možje že začeli zavijati darila za vaše najdražje. Zaradi situacije s pojavom koronavirusa v državi trenutno nakupa v fizični trgovini na Ravnah na Koroškem ne morete opraviti, lahko pa darila za vaše najmlajše naročite kar iz domačega naslonjača.

Preberi »

V Slovenj Gradcu bodo v praznični december vstopili z nekaterimi novostmi in bogatim programom (VIDEO)

Po uspešnem poletju v mestnem jedru organizatorji veselega decembra v Slovenj Gradcu napovedujejo bogat praznični program, ki se bo odvijal na dveh lokacijah. Za obiskovalce bodo pripravili številne dogodke, poskrbeli bodo za prireditveni oder, pravljično deželo, večerne koncerte, Božičkov avtobus z Božičkom, ki bo obdaril vse otroke, koncert z dobrodelno noto, silvestrovanje na prostem …

Preberi »

prijavi se

prijavi se v svoj račun