avtocesta

Prometna nesreča na pomurski avtocesti zaradi vožnje v napačno smer. Ena oseba umrla, tri težje poškodovane

Današnja prometna nesreča na pomurski avtocesti, v kateri je umrla ena oseba, tri pa so težje poškodovane, se je zgodila zaradi vožnje v napačno smer. Kot so potrdili na mariborski policijski upravi, je na avtocesto napačno zavila 79-letnica v osebnem avtomobilu in trčila v avtomobil, ki je vozil ob tovornjaku in se ni mogel umakniti.

Preberi »

Na avtocesti med Celjem in Dramljami vozil 226 km/h

Skorajda ni dneva, da policisti Postaje prometne policije Celje ne obravnavajo izstopajočih prometnih dogodkov na avtocesti. Potem, ko so včeraj poročali o Romunu, ki je bil močno prehiter na treh zaporednih meritvah hitrosti, danes poročajo o vozniku, ki je v bližini uvoza na avtocesto Celje – vzhod, v smeri proti Mariboru, v večernih urah, vozil 226 kilometrov na uro.

Preberi »

Prometno nesrečo na primorski avtocesti povzročil 47-letni voznik tovornjaka

Na primorski avtocesti se je med Brezovico in Vrhniko zgodila prometna nesreča, zaradi česar je bila avtocesta več ur zaprta v smeri proti Kopru. Po podatkih policije sta trčili dve tovorni vozili, huje poškodovanih v nesreči ni, so za STA pojasnili na policiji. Trčenje je zaradi neprilagojene hitrosti povzročil 47-letni voznik tovornjaka.

Preberi »

Po avtocesti divjal 220 km/h

S PU Celje so sporočili, da so policisti danes na avtocesti med Celjem in Dramljami obravnavali voznika osebnega vozila, ki je vozil 220 km/h in s svojo vožnjo ogrožal tako sebe kot ostale udeležence cestnega prometa.

Preberi »

V prodaji vinjete za leto 2021

Od danes je mogoče kupiti modrozelene vinjete z letnico 2021. Cene, vrste vinjet in njihove ročnosti ostajajo iste, ravno tako tudi cestninski razredi, v katere se uvrščajo vinjetna vozila. Rumenozelene letne vinjete sicer ostajajo v veljavi do konca januarja 2021.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.