Ana Pusovnik

VIDEO: Ana Pusovnik: To sem naredila za 300 evrov

Ana Pusovnik je pred dnevi javnosti izdala še nekaj skrivnosti. Med drugim je spregovorila o tem, kako so na njen profil odreagirale prijateljice, koliko naročnikov ima in koliko je znašala največja napitnina, ki jo je kdaj prejela.

Preberi »

Ptujčan s parodijo Sanjskega moškega nasmejal že marsikoga (VIDEO)

Resničnostnega šova je konec. Srce Sanjskega moškega je osvojila Anjo Širovnik in prejela zadnjo vrtnico. Vendar sta se že dan po koncu snemanja z Gregorjem odločila, da odideta vsak svojo pot. Oddaja je poskrbela za številne romantične trenutke, manjkalo pa ni niti ni zapletov in prepirov, tekle so tudi solze. Tomi Gomilšek pa je poskrbel za parodijo.

Preberi »

Korošica Ana Pusovnik iskreno o sanjskem moškem: Zanj se sanjska ženska še ni rodila (VIDEO)

V šovu Sanjski moški se za srce sanjskega moškega te sezone, Gregorja Čeglaja, bori tudi simpatična Korošica Ana Pusovnik. Kot pa kaže, pa je po snemanju med njima že prišlo do trenj, saj jo je Gregor blokiral na Instagramu. Zato smo pri Ani preverili, kaj se je zgodilo. Zanimalo nas je tudi, kakšno je njeno življenje zdaj, kaj počne in kaj pravi o sanjskem moškem. Slovenjgradčanka pa je spregovorila tudi o sotekmovalkah in z nami obujala spomine iz snemanja oddaj.

Preberi »