ALP Peca

Pogovorni večer BrezUPI MLADIH na Koroškem poln upov (VIDEO)

V četrtek, 27. 1. 2022, so udeleženci spletnega pogovornega večera »BrezUPI MLADIH na Koroškem – kako ustvariti privlačne pogoje za delo in življenje mladih na Koroškem?« sodelovali v razgibanem regijskem dogodku z evropsko dimenzijo, ki je odprl vrsto tem, aktualnih za mlade: vse od zaposlovanja in podjetništva, kmetovanja, kulturno-umetniškega udejstvovanja, socialnega vključevanja in aktivnega državljanstva do prostovoljstva in zdravega življenjskega sloga mladih.

Preberi »

Posnetek: Razprava na temo, kako ustvariti privlačne pogoje za delo in življenje mladih na Koroškem

Podjetje A. L. P. Peca d.o.o. v sodelovanju s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji organizira participativni spletni dogodek “(Brez)UPI mladih na Koroškem – kako ustvariti privlačne pogoje za delo in življenje mladih na Koroškem?”, ki je del izmenjave mnenj državljanov v sklopu konference o prihodnosti Evrope. Na dogodku, ki se je začel ob 17. uri, so povezali mlade in predstavnike določenih ključnih področij, da skupaj identificirajo aktualne izzive mladih, predebatirajo različne vidike in predlagajo možne rešitve.

Preberi »

Napoved dogodka: Pridružite se razpravi na temo, kako ustvariti privlačne pogoje za delo in življenje mladih na Koroškem

Podjetje A. L. P. Peca d.o.o. v sodelovanju s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji organizira participativni spletni dogodek “(Brez)UPI mladih na Koroškem – kako ustvariti privlačne pogoje za delo in življenje mladih na Koroškem?”, ki je del izmenjave mnenj državljanov v sklopu konference o prihodnosti Evrope. Na dogodku, ki se bo odvil 27. januarja 2022 ob 17. uri, bodo povezali mlade in predstavnike določenih ključnih področij, da skupaj identificirajo aktualne izzive mladih, predebatirajo različne vidike in predlagajo možne rešitve.

Preberi »