Obvestilo: Koroška železniška proga ostaja zaprta

train-445392_960_720
FOTO: Pixabay

Zaradi sproženih zemeljskih plazov ostaja še naprej zaprta koroška železniška proga na odseku Vuhred–Vuzenica. Železniška infrastruktura je namreč močno poškodovana, del tirov je celo odneslo, zato bo ta še nekaj časa zaprta, urejen pa je nadomestni prevoz z avtobusi.

Zaradi izrednega dogodka – plazu in posledično zaprte proge za ves promet na odseku proge Podvelka – Prevalje – Pliberk in nazaj, se od 26. 8. 2019 do preklica, vse vožnje vlakov na omenjenem odseku opravljajo z nadomestnimi avtobusnimi prevozi, so pred dnevi objavili na spletni strani Slovenskih železnic.

Včeraj pa so preko spletne strani sporočili, da bo proga zaradi nedavnega izrednega dogodka – plazu na odseku koroške proge Vuhred – Vuzenica, pristojne službe si namreč še vedno prizadevajo odstraniti posledice plazu, predvidoma zaprta do 2. septembra.

Namesto vlakov je organiziran nadomestni prevoz. Več informacije najdete na Koroška proga.

Preberite tudi: Mirko Vošner po sobotnem neurju: “Občina Muta zagotovo pričakuje pomoč države, z lastnimi proračunskimi sredstvi tako velikega finančnega zalogaja preprosto ne zmoremo” (FOTO)

Preberi še:  Izklopi elektrike: 231. Nadzorništvo Ravne na Koroškem - Področje Koprivne in Tople

prijavi se

prijavi se v svoj račun