Search
Close this search box.

Podjetje G-team: vse za dom, vse za avto, vse za navtiko …

Podjetje G-team z Raven na Koroškem, »kjer ima vsak šiv svojo zgodbo«, predstavlja ekipa mladih ljudi, ki so zagnani, inovativni in delujejo na vseh aktivnih področjih tapetništva. Kar pomeni, da ima vsak posameznik znanje na področjih demontaže, krojenja, modeliranja, šivanja in montaže. Seveda pa zaradi kvalitete in produktivnosti dela deluje vsak na maksimalno dveh področjih, so nam pojasnili v podjetju.

Med pripravo prispevka smo med drugim zvedeli, od kod izvira Ime G-team. Kot so nam pojasnili, izhaja ime podjetja iz dveh sklopov G, kot družinski priimek GLINIK in TEAM, kot ekipa. V podjetju namreč delujeta vsaj dva družinska člana, prav tako je tega deležna ekipa, brez katere seveda ime ne bi predstavljalo svojega namena. Na področju tapetništva imajo skupaj 19-let delovnih izkušenj, v vseh teh letih delovanja so dobili mnoge priložnosti, pohvale in tudi kritike, ki jim dajejo še dodaten zagon in spodbudo za naprej ter iskanje novih izboljšav …

Kvaliteta in produktivnost krojenja, modeliranja, šivanja in (de)montaže

Delujejo na področjih avtomobilizma, njihova glavna dejavnost je prenova osebnih in tovornih vozil, navtike, hišne opreme (sedežne garniture, pisarniške stole, kuhinjske stole, postelje …) ne le obnove, ampak tudi predelave notranjosti na vse možne načine. Obseg delovanja pa želijo razširiti nad celotno Evropo.

Posebno pozornost namenjajo predelavi vozil. Kot so pojasnili, se lahko vaše tovorno vozilo spremeni v potovalnik v zgolj 15. dneh. Pri čemer upoštevajo vaše zahteve, pri posegu homologacija ni potrebna, daj predelna stena ostaja, vaše vsakdanje vozilo pa pridobi dodatni pomen. Več o predelavi si lahko preberete TUKAJ.

»Vsaka stranka je za nas edinstvena prav tako kot njen izdelek, zato vsaki stranki priporočamo najboljšo ceno in kvaliteto na podlagi njihovih zahtev. Vsaki stranki omogočamo, da je izvedba unikat, kar pomeni, da enaka kombinacija ne bo vgrajena v drugo vozilo,« pa je poudaril direktor podjetja Marjan Glinik.

Na njihovi spletni strani poleg storitev, kot so obnova doma, pisarniškega pohištva, plovil, vozil …, najdete tudi katalog stolov, ki jih izdelujejo po meri, iz 150 različnih materialov, izbirate lahko med kar 250. barvami ter 10. barvami podnožja (les), izberete odebelitev oblazinjenja, pri čemer zagotavljajo unikaten izgled. Vzmetenje sedišča in naslona pa je izdelano na sistemu povezovalnih trakov.

Obiščete jih lahko vsak dan, od ponedeljka do petka, med 7.00 in 18.00, ob sobotah pa so vam na razpolago med 8.00 in 12. uro. Najdete jih na naslovu Dobja vas 253, Ravne na Koroškem, več o samem delovanju podjetja in njihovi široki ponudbi pa si lahko pogledate tudi na spletni strani https://www.gteam.si/.

Ker pa je ravno čas obdarovanj, vam v sodelovanju s podjetjem G-team podarjamo 5 vreč presenečanja, v katerih so že pripravljeni njihovi izdelki za tople zimske dni. Če si jih želite tudi vi, obiščite našo Facebook stran in sodelujte. Morda boste z malo sreče ravno vi tisti, ki boste 24. decembra prejeli njihovo božično darilo.

Obiščite Facebook stran Koroške Novice, kjer vas čaka nagradna igra. Žrebamo 24. 12. 2019.

Dogodki