Srbija

KORONAVIRUS

Iz BiH poročajo o sumljivih primerih glede novega koronavirusa

V BiH so danes potrdili 168 novih okužb z novim koronavirusom, hkrati poročajo o dveh sumljivih primerih iz bolnišnice v Tuzli. V Srbiji so ob napovedih, da bodo poostrili nadzor ob vrnitvah iz tujine, potrdili najmanj novih okužb od začetka junija. Iz Severne Makedonije poročajo o 37 novih okužbah in štirih smrti zaradi covida-19.

Preberi »
Pixabay

Srbija od nedelje na rumenem seznamu, Hrvaška ostaja na rdečem

Srbija se v nedeljo umika z rdečega seznama držav z več kot 40 okuženimi z novim koronavirusom na 100.000 prebivalcev in bo uvrščena na rumenega, je danes na dopisni seji sklenila vlada. Hrvaška še naprej ostaja na rdečem, ki ob prihodu v Slovenijo pomeni obvezno 14-dnevno karanteno.

Preberi »

Po uspešnem izvajanju Sporazuma o zaposlovanju državljanov BIH se začne septembra izvajati Sporazum o zaposlovanju državljanov Srbije

1. septembra 2019 se začne izvajati že sklenjeni Sporazum med Vlado Republike Slovenije in Vlado Republike Srbije o zaposlovanju državljanov Republike Srbije v Sloveniji in Protokol о izvajanju Sporazuma med slovensko in srbsko vlado o zaposlovanju državljanov Republike Srbije v naši državi (BRSZD), ki prinašata bolj organiziran in bolj urejen način posredovanja ter zaposlovanja delavcev po vzoru zaposlovanja delavcev iz BIH.

Preberi »

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila