Predbožični koncert Dunje Vrhovnik v Črni

Dunja Vrhovnik, ki zadnje tedne polni naslovnice večine slovenskih revij, tudi zaradi odličnega nastopa na »Talentih«, prihaja v Črno na Koroškem.

Naj omenimo, da je Dunja sodelovala v oddaji Slovenija ima talent, kjer se je z odličnim petjem prebila vse do polfinala, za finalni nastop ji je zmanjkalo le kanček sreče. Sicer jo bomo v zaključni oddaji, ki bo 23. 12. 2018, vseeno videli kot VIP povabljenko, ki se bo potegovala za nagrado v vrednosti 3000 evrov.

Še pred tem pa prisrčno vabljeni na Predbožični koncert Dunje Vrhovnik, ki ga za vas pripravljajo, 21. 12. 2018 ob 19.00, v Kulturnem domu Črna.

Dunja, ki je znana po energičnih nastopih, za petkov večer obljublja veliko petja in zabave. »Za petkov koncert pripravljam vse žanre pesmi. Veliko je slovenski, nekaj hrvaških in tudi angleških … Po navadi moji koncerti potekajo tako, da na začetku kakšno pesem odpojem sama, potem pa se mi pridruži občinstvo in imamo t.i. skupni koncert,« pove Dunja.

Po koncertu sledi druženje in fotografiranje, česar res ne gre zamuditi. Dunja bo na razpolago za vsakega, ki bi se želel z njo pogovoriti, jo kaj vprašati in z njo narediti »selfi«. Med vsemi fotografijami, ki nam jih boste poslali s petkovega koncerta, bomo v sodelovanju z Občino Črna na Koroškem, izžrebali nekoga, ki bo prejel vstopnico za koncert Nine Pušlar, ki bo 30. 12. 2018 v Žerjavu.

Fotografije nam pošljite najkasneje do 23. 12. 2018 na elektronski naslov info@koroskenovice.si ali na Facebook profil Koroških novic. Srečnega nagrajenca bomo objavili 24. 12. 2018 na Facebook strani Koroških novic.

Vabljeni, da se nam pridružite in v družbi odlične pevke Dunje Vrhovnik preživite prijeten decembrski večer. Vstopnine ni.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun