Na Ravnah doborodelni hip hop koncert za Gala

V Kmkc Kompleks na Ravnah na Koroškem bodo jutri, 25. oktobra, od 22. ure dalje, izvedli dobrodelni glasbeni dogodek za malega Gala, ki nujno potrebuje finančno pomoč za zdravljenje.

Naj spomnimo, v Društvu za pomoč otrokom z redkimi boleznimi Viljem Julijan želijo pomagati šestletnemu fantku Galu, ki ima redko prirojeno deformacijo rok, za odpravo katere bi potreboval operacijo v ZDA, ki pa stane okrog 120 tisoč evrov.

Tako, kot so se uspešno in predvsem ekspresno zbrala sredstva za zdravljenje malega Krisa, se zdaj marsikje po Sloveniji na različne načine trudijo, da bi tudi Galova zgodba dobila srečen konec. Med drugim z dobrodelnimi koncerti.

Eden takšnih se bo skozi hip hop kulturo jutri odvil v Kmkc Kompleks na Čečovju, kjer se bo skupina Dnevna soba predstavila z najnovejšimi skladbami in dvema novima projektoma. Poleg celotne ekipe Dnevne sobe pa bodo po zagotovilih organizatorja dogodka ‘na odru trgali’ tudi Mrigo, Dražič,Triiiple in drugi, s katerimi se bodo še uspeli dogovoriti za sodelovanje.

Fresh out of living room − dobrodelni koncert za Gala / 25. oktober od 22. ure / Kmkc Kompleks / Ravne na Koroškem, Čečovje 5

Vstopnine ni, so pa zaželjeni prostovoljni prispevki, ki bodo v celoti namenjeni Galu.

Dogodek so omogočili Dnevna soba studio in Kmkc Kompleks.

Vse podrobne informacije pa najdete TUKAJ.

Vir: FB Kmkc Kompleks