fbpx

Koroške Novice je spletni medij, ki je na spletu prisoten že nekaj let. Z novicami, ki jih dnevno dodajamo na našo stran, želimo posredovati informacije širši javnosti ter Koroško, za katero menimo, da je premalo “opažena” predstaviti širši javnosti.

Podjetje PA-MG, Aleš Uršej s.p., ki upravlja s portalom koroskenovice.si ima za delovanje portala določene stroške (strežniki, vzdrževalci strani, novinarji, prevozni stroški, foto in video oprema, računalniška oprema, internet,..). Mnogokrat na lastne stroške obiščemo dogodke, jih fotografiramo, posnamemo ter pripravimo na našo stran. Na spletni strani sicer ponujamo oglaševanje (prikazujejo se tudi Google oglasi, ki pa prinašajo zanemarljivo vsoto in želimo, da jih je na strani čimmanj), vendar pa s tem oglaševanjem ne pokrijemo niti stroškov samega gostovanja naše spletne strani.

Če vam je naše delo všeč in če naš projekt podpirate, vas vabimo, da kliknete na spodnji gumb “Donate“, kjer nam lahko preko PayPal sistema (vseh kreditnih kartic) pomagate za lažjo delovanje naše spletne strani. Veseli bomo kakršnekoli višine donacije!

Vašo donacijo lahko nakažete tudi na naš trr

Če želite, lahko donirate tudi direktno na naš TRR račun, s pripisom: DONACIJA.

TRR: SI56 6100 0001 6623 043 odprt pri Delavski Hranilnici

PA-MG, Aleš Uršej s.p.

Mislinjska Dobrava 90

2381 Podgorje pri Slovenj Gradcu

Close Menu