fbpx
Naslovnica Dogodki EVA BOTO – Valentinov koncert

EVA BOTO – Valentinov koncert

V Kulturnem centru Ravne vas radi razvajamo. Še raje pa imamo, če vi razvajate svoje najdražje! ♥

Zato smo poskrbeli, da se pri nas oglasi ena izmed trenutno najbolj vročih 🎤 pevk pri nas – Eva Boto (official)!

Postavna Korošica, EVA BOTO, je jeseni 2019 doživela veliko osebno zmago. Po sedmih letih na slovenski glasbeni sceni je izdala svoj premierni album! 💿 Predstavila ga je novembra na svojem prvem samostojnem koncertu in s predstavitvijo nadaljuje z VALENTINOVIM koncertom na domačem terenu, v Kulturnem centru na Ravnah na Koroškem: v soboto, 15. februarja, ob 19. uri.

Eva se svoji publiki ne rabi pretirano predstavljati. Pozna jo že od prvih zmag na festivalih po Avstriji in Sloveniji, sodelovanja v oddaju Misija Evrovizija in zastopanju Slovenije leta 2012 na Evroviziji s pesmijo Verjamem. Takrat 16-letna Eva je bila najmlajša predstavnica v Evropi, domačo sceno pa je kasneje, leta 2016 na Slovenski popevki zatresla z zmagovalno pesmijo Kaj je to življenje. Njeno jesensko 3-mesečno potovanje po svetu glasbe in preobrazb v oddaji Znan obraz ima svoj glas, ki ga je proslavila z veličastno zmago, je bilo samo uvod v dolgo in uspešno sodelovanje z novo ekipo, s katero je Eva začela svojo koncertno glasbeno zgodbo.

Lepo vabljeni na ▶ glasbeno potovanje Ko najdeš sebe, kjer bo Eva ob spremljavi odličnega banda predstavila vse tisto, kar jo dela srečno. Koncert bo popestrila s posebnim programom ob Valentinovem, gostila pa bo tudi odličen pevski zbor OŠ Radlje ob Dravi.

Se vidimo v Kulturnem centru na Ravnah na Koroškem, v soboto, 15. februarja, ob 19. uri!

❗ VSTOPNICE v predprodaji na www.kcravne.si in na DTK-ju Ravne.
• early bird do 20. 1. – 11 eur
• do 1. 2. – 13 eur
• od 2. 2. do 15. 2. – 15 eur

Datum

15.02.2020

Ura

19:00 - 21:00

Cena

15,00€

Lokacija

KC Ravne
Kategorija

Komentiraj

Close Menu